Cecilija: Glazba je moj život i poziv

Poznata pjevačica i TV voditeljica Cecilija objavila je novi singl “Živi, samo živi”. Radi se o radiofoničnoj i modernoj pop zabavnoj pjesmi s kojom će nastupiti na CMC festivalu u Vodicama i s kojom radi ozbiljan zaokret u glazbenom izričaju. Zarazna melodija, plesni ritam i Cecilijina izuzetna vokalna interpretacija jamstvo su odličnog prijema pjesme kod publike, radijskih postaja i njihovih slušatelja.

Radi se o pjesmi Živi samo živi. Prekrasna pjesma, pozitivna, energična, vesela, baš kako priželjkujem svima. Svima želim da glazba čini ovo što govori istoimena pjesma. Svi imamo probleme i svakodnevne borbe, glazba je prije svega moj život i poziv, a onda bi nam svima glazba trebala biti razbibriga. Pjesma govori da stavimo sve probleme, na stranu i uživamo u životu  koji je samo jedan.“, kazala je za Običan radio Cecilija.

Dugi niz godina Cecilija spada među rijetke izvođače koji se mogu pohvaliti velikim brojem odlično posjećenih nastupa, punim dvoranama i gradskim trgovima. Sada je konačno došlo vrijeme da Cecilija pokaže svu raskoš svog van serijskog talenta i s modernim pop zabavnim pjesmama napravi značajan stilski iskorak. Cecilija time namjerava proširiti krug svojih poklonika i osvojiti novu, mlađu publiku, potvrditi svoj zvjezdani status i pokazati da njena popularnost ne poznaje granice.

Cecilija se malo osvrnula i na same početke svoje karijere i otkrila koji joj je žanr najdraži: “Kada bi sama birala što pjevati, to bi bile neke balade, srce parajuće pjesme, međutim mene stalno svrstavaju u neke pozitivne likove, i tandem Zečić me je prepoznao u tome i stvorio ovu novu pjesmu. U početku karijere samo sam pjevala tamburašku glazbu, s vremenom sam je modernizirala, pa otišla u pop tamburu, pa u zabavnu glazbu, pa sa se i tome prilagodila. Mislim da treba biti prilagodljiv maksimalno da se ne odskoči od onoga što radimo i što jesmo, ali da se treba pratiti trend u jednoj stavci ili u tekstu ili glazbi ili aranžmanu.

Cecilija

Uvjereni smo da će s ovom pjesmom Cecilija ostvariti pun pogodak, napraviti veliki korak naprijed i postati nezaobilazno ime na brojnim događanjima i koncertima diljem zemlje i dijaspore. Pjesmu potpisuju poznati hitmejkeri Hit Factory čiji uradci redovito osvajaju vrhove top lista. Iako je to njihova prva pop zabavna pjesma, sigurni smo da će kao i njihove prethodne uspješnice biti odlično primljena na radijskim postajama. Za modernu glazbenu produkciju na iznimnom razini zaslužan je ponajbolji glazbeni producent novije generacije, Ivan Zečić.

Komentari na pjesmu su iznenađujuće odlični. Pozitivne su kritike do sada. Ono što je najinteresantnije, meni konstruktivne kritike stvarno dobro dođu i volim ih čuti, jer treba uzeti u obzir i struku, i građane i slušatelje i pronaći neki balans. Ono što sam do sad čula da je pjesma top i da je prava ljetna.“, istaknula je Cecilija.

Za kraj razgovora između Cecilije i Mihaela Milić u “Vijestima plus” Običnog radija poruka je bila: “Čarolija ovog posla je da nema granica i da se možemo igrati do beskraja.” – kazala je Cecilija. Ove kao i sve ostale Vijesti plus poslušajte OVDJE.

Sve nastupe Cecilije možete pogledati na službenoj Facebook stranici.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije