Bruno Krajcar i Jurica Pađen u zanimljivom duetu poručuju: “Čovječe ne ljuti se”

Dva iskusna glazbenika, kantautora i prijatelja iza kojih su brojne glazbene nagrade i uspješni albumi oduševili su publiku veselom pjesmom “Čovječe ne ljuti se”.

Inspirirani, kako kažu Bruno Krajcar i Jurica Pađen, neprekidnim prepirkama premijera Andreja Plenkovića i predsjenika Zorana Milanovića došli su na ideju za ovu razigranu pjesmu koja na simpatičan način priča o nevažnosti sitnih i nepotrebnih svađa bez kojih bi nam svima bilo ljepše. 

“‘Čovječe ne ljuti se’ je pjesma koju posvećujemo svima onima koji se ljute i svađaju. Ona donosi konkretne savjete za dobar život i dozu humora koji je uvijek dobrodošao”, rekao je poznati istarski glazbenik i glavni urednik Hrvatskog radija Pula, Bruno Krajcar.

Autor glazbe i teksta je Bruno Krajcar, a za odličan aranžman zaslužan je Goran Kovačić. Spot je režirao i snimao Zdravko Valentin, a u njemu se osim Pađena i Krajcara pojavljuju kao glumci Mario Battifiaca i Robert Ferlin, ovogodišnji pobjednici TV showa Zvijezde pjevaju. Glavni motiv spota su konstante sitne prepirke i svađe između dvojice glumaca, a koje na kraju imaju sretan rasplet. Spot je sniman na području općine Kanfanar i Sv. Petar u šumi.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije