Bingo nastavlja sa investicijama na području Kalesije

Na području općine Kalesija Bingo je započeo s radom davne 2006. godine. Od tada do danas brojne su investicije ove tvrtke u općinu, a otvorenjem hipermarketa broj maloprodajnih objekata u ovoj općini porastao je na pet. Osim maloprodaje, Bingo je u prošlih 16 godina investirao i u Kaletex, a od 2021. godine otvorio je i pogone za peradarsku industriju: repro centar kapaciteta 6,5 milijuna jaja godišnje, inkubatorsku stanicu sa 10 milijuna jajnih mjesta, te farmu brojler pilića u kojoj proizvedu jedan milijun pilića za godinu dana.

Hipermarket u Tojšićima je površine 4.200 m², od čega je površina hipermarketa 2.400 m². U centru se nalazi restoran sa 60 mjesta, te 20 mjesta u bašti. Tu su još i dječija igraonica, prodaja srebra, a u sljedećem razdoblju će biti i ljekarna.

Otvorenjem ovog hipermarketa završavamo našu poslovnu godinu, sada imamo 224 poslovnice. Izgrađen je po posljednjim standardima u trgovini gdje smo se posebno fokusirali na energetsku učinkovitost. U blizini  objekta se nalazi i inkubatorska stanica, te smo se odlučili za instalaciju solarne elektrane snage 500kW, koja će električnom energijom snabdijevati hipermarket, inkubatorsku stanicu i fabriku tekstila Kaletex. Kada je u pitanju sadržaj i ponuda u hipermarketu, potrudili smo se da zadovoljimo sve svakodnevne potrebe domaćinstva, uz poseban naglasak na svježe odjele (mesnica, voće i povrće, pekara, delikates), ali bogat asortiman tekstila, kućnih potrepština i techno shop. Da bismo kupovinu učinili što ugodnijom, kupcima su na raspolaganju restoran, igraonica i prostran parking na kojem ćemo u sljedećem razdoblju instalirati samouslužnu autopraonicu“ rekla je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga.

Zadovoljstvo zbog investicije u njegovoj općini nije krio ni načelnik Sead Džafić: „Drago mi je da zapadni dio dobiva ovakav jedan objekt, za kojeg slobodno mogu reći da je najljepši od svih dosadašnjih Bingo objekata. Ova tvrtka je u mom mandatu zaista mnogo uradila na ulaganju u našu općinu. Sada imamo pet objekata gdje građani mogu kupiti sve što im je potrebno, dva u Kalesiji, jedan u Raincima i evo sada dva u Tojšićima. Tvrtka Bingo je najavila još investicija u sljedećem razdoblju. Trenutačno ova tvrtka zapošljava preko 160 osoba na području Kalesije, a ja kao načelnik općine i dalje ću biti tu da pomognem našim investitorima kako bi ulagali u Kalesiju a naravno i zapošljavanjem zadržali mlade ovdje.

Otvorenje je ispraćeno velikim brojem degustacija i promocija, uz prigodan program za najmlađe, a kupce su nagradili poklonima i besplatnim kupovinama.

Pripremili su i akcijsku ponudu za prvih sedam dana od otvorenja.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije