Bespravna gradnja i građevinska mafija u Gradu Mostaru

Bespravna gradnja u Mostaru se vuče kao tema već dugi niz godina. To je problem korumpiranih pojedinaca i nadležnih. Paradoks su svemu je činjenica da dok se čeka na uklanjanje starih, prave se novi bespravni objekti.

O temi bespravne gradnje koja je zoran vid korupcije u Gradu Mostaru razgovarali smo s gospođom Boškom Ćavar, koja se bori protiv bespravne gradnje u Mostaru već dugi niz godina.

Gospođa Boška ističe: „Bageri samo dođu i kopaju bez ikakvih tabli o gradnji, ali tako se obično  radi u Mostaru kada je nelegalna gradnja u pitanju, uglavnom petkom popodne, subota, nedjelja. Investitori rade kad hoće, šta hoće i gdje god hoće“.

Bespravna gradnja zoran je primjer korupcije vidimo iz priče naše sugrađanke i stanarke Ulice kneza Domagoja. Niz nezakonitosti, od neuključivanja susjeda u proces dobivanja suglasnosti, kršenja prostornih propisa, uvođenja susjednih objekata u zone opasnosti, ugrožavanja zdravlja i sigurnosti ljudi, nelegalne prodaje zemljišta, privatni prijavni list, gradnja rupe bez dozvole, manjka dokumenata i puno toga drugog dokazi su problematike korumpiranih dužnosnika na vlasti i pojedinih osoba. Bez ikakvih informiranja sve se radi protuzakonito.

Borimo se protiv korupcije kao najvećeg zla društva!

Besplatni mali oglasi

Prodaje se dječji krevet

Prodaje se novi, neotpakiran dječji krevet s madracem. Cijena je 350 KM, a kontakt telefon 063/605-522.

Prodaje se muški haski čistokrvni

Prodaje se muški haski čistokrvni, star tri mjeseca, vakciniran, očišćen od krpelja. Cijena je 400 maraka, a nalzi se...

Izdaje se garsonijera u Mostaru

Izdaje se namještena garsonijera u Mostaru u Ulici kralja Zvonimira (centar grada). Garsonijera je slobodna od 10. studenog,...

Iznajmljuje se dvosoban stan u Ulici hrvatske mladeži

Iznajmljuje se dvosoban stan u Ulici hrvatske mladeži. Sve informacije na brojeve: 063 339 489 ili 063 148...

Prodaje se Mercedes c klasa 2070 cdi

Prodaje se Mercedes c klasa 2070 cdi automatik, registriran cijelu godinu, ima sve 4 nove gume u vrlo dobrom stanju.

Više iz kategorije