Anto Džalto: Vidimo se na 4. Sajmu braniteljskih zadruga u HNŽ-u

Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ i Referalni centar Branitelj/borac „Zadrugar“ obavještavaju zainteresirane o održavanju 4. Sajma braniteljskih/boračkih zadruga u HNŽ koji će se održati u četvrtak, 10. lipnja, od 11 do 18 sati u Mostaru u ulici Nikole Šubića Zrinjskog.

U okviru sajma 50-ak izlagača s područja Hercegovačko-neretvanske, Zapadnohercegovačke, Hercegbosanske i Srednjobosanske županije te izlagači iz Republike Hrvatske predstaviti će ponudu proizvoda braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i proizvoda branitelja poljoprivrednika.

Kako je otkrio gost ‘Vijesti plus’ – Anto Džalto, savjetnik ministra za pitanja branitelja HNŽ – sajam se organizira u skladu s naredbama i preporukama Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva za održavanje događaja na otvorenome a svi sudionici i posjetitelji obvezni su pridržavati se istih.

Promoviranje braniteljskog zadrugarstva i drugih modela društvenog uključivanja i afirmiranja branitelja dobra su prilika za spoznaju o gospodarskim potencijalima braniteljske populacije, njihovog poslovnog predstavljanja i umrežavanja te popularizacije njihovih proizvoda.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije