Anamarija Vidić: Posjetite ‘John Lemon house’ u Čapljini i uživajte u zdravoj ponudi!

Sirove slastice i smothie napici svakim danom su sve popularniji i prisutniji te je prvi takav bar zanimljivog naziva ‘John Lemon house’ otvoren i u našoj blizini – u Čapljini. O ovom zanimljivom objektu smo, u ‘Vijestima plus’, razgovarali s vlasnicom Anamarijom Vidić.

Sama ideja nastala je iz ljubavi prema miksanju različitih sastojaka, te isprobavanju okusa, a oboje ih je spojila ideja da iz Zagreba i Istre donesu nove ideje kazali su u prijašnjem intervjuu Anamarija i Marko vlasnici ovog slatkog kutka.

Smoothie, hladno-prešani sokovi i raw slastice su fokus John Lemon house. Ljudima pokušavaju približiti izvanredne okuse spravljene od namirnica kupljene u suradnji s lokalnim obrtnicima. Zdravo može biti ukusno, domaće i ogransko i upravo to je misao vodilja i samog branda.

Svaki smoothie pravi se na licu mjesta od sezonskih namirnica a sam menu se mijenja po godišnjim dobima kako bi uvijek koristili sezonsko voće i povrće.

Vizija Lemona je: ujutro energičan, popodne opušten, navečer društven. Vlasnici ističu da je misija u svako doba dana pružiti gostima upravo ono što im treba, a zanimljivo uređen interijer samog prostora vas jednostavno sam mami na ponovno druženje.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije