Ana Ljubić: Učini nešto korisno za svoje zdravlje i naruči ‘Puvinaris’ jastuk od ljuskica heljde

Važan dio večernje rutine, uz čitanje inspirativnog sadržaja, opuštajuću glazbu u pozadini i beauty rituale, je i atmosfera i stil uređenja naše spavaće sobe.

Kako biste sobu učinili toplijom i dali joj dodatan šarm, biramo detalje i dodatke koji oslikavaju naš stil i istovremeno utječu na kvalitetu sna.

Posebice pažnju usmjeravamo ka odabiru kvalitetnog madraca i jastuka uz koje ćemo se ujutro buditi odmorni i spremni za sve izazove koje nosi dan.

Ana Ljubić je u periodu pandemije pokrenula brend eko jastuka Pulvinaris koji su u potpunosti prirodan proizvod i izrađuju se ručno. Punjeni su ljuskicama heljde i pira, a o njihovim benefitima, kao i postupku izrade, saznali smo više detalja u razgovoru s Anom, upravo u ‘Vijestima plus’.

Jastuk punjen ljuskicama heljde je 100% prirodni jastuk koji kao takav ima rok trajanja i do 7 godina.

Naša preporuka njegovog korištenja je 3 godine, jer tada ima svoja najjača ljekovita svojstva. Naši BIO jastuci od heljdinih ljuskica su posebni iz mnogih razloga. Ovakva vrsta jastuka ne dopušta nakupljanje grinja i alergena na jastuku, kao ni virusa i bakterija.” istaknula je.

Njegova dobra se posebno mogu primijetiti kod ublažavanja alergija, posebno onih uzrokovanih grinjama i bakterijama te kod svih vrsta astmi. Idealan je za osobe koje imaju devijacije nosne šupljine i probleme sa znojenjem i hrkanjem u snu kao i kod onih koji pate od nesanice zbog svoga sedativnog svojstva. Ono u čemu se pokazao kao broj jedan jeste ublažavanje simptoma migrene i drugih glavobolja, bolova u vratnoj kralježnici, ramenima i gornjem dijelu leđa. Znatno je drugačiji od drugih jastuka koji su punjeni perjem (koje je ujedno i opasan alergen) spužvom i memorijskom pjenom. Ljuskice se formiraju prema vašoj glavi i daju kvalitetnu potporu vratu. Dok spavate ljuskice se razmiču što dozvoljava zraku da cirkulira.

Osim heljdinih jastuka, istaknula je kako u ponudi imaju i unikatne cekere.

U početku sam radila samo cekere, pa sam u razgovoru s prijateljicom otkrila jastuke od ljuskica heljde. Dosta sam vremena istraživala o njima i povezivala se sa uzgajivačima organske heljde. Danas, u ponudi imamo, ujedno i naš najtraženiji proizvod, jastuke od ljuskica heljde, donat haljda jastuke namijenjene osobama koje provode sate sjedeći na radnom mjestu i unikatne cekere.

Jastuci dolaze u dvije dimenzije za odrasle i jednoj dimenziji za djecu, ali naravno sve dimenzije se mogu prilagoditi prema želji kupaca.

Pulvinaris proizvode možete naručiti putem Facebook stranice i Instagram profila.  

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije