Ana Čabarkapa: Propusti dvije mjesčne kave i uljepšaj život SOS obiteljima

SOS Dječja sela BiH pozivaju sve dobre ljude da se pridruže Maratonu prijateljstva i mjesečno doniraju isti iznos SOS porodicama, otvaranjem trajnog naloga. I s malim iznosom, možete učiniti mnogo.

Zanimalo nas je više informacija o ‘Maratonu prijateljstva’ pa smo, tim povodom u ‘Vijestima plus’, u ime SOS Dječjih sela BiH ugostili Anu Čabarkapu koja nam je otkrila na koji način možemo pomoći.

Jednom mjesečno, iznos kojim biste platili zajedničku kavu sa svojim prijateljima, donirajte SOS porodicama. Pozovite i svoje prijatelje, koji kao i vi žele pomoći, da učine isto. Jer odgajanje djece je dugotrajan proces i briga o njima ne smije stati. Djeci je potreban osjećaj sigurnosti, potrebno je da im pokažemo da smo uvijek tu za njih i da ih neće ponovo napustiti. To je jedini način kako mogu izliječiti svoje malo srce.

SOS Dječja sela BiH pored brige o djeci bez roditeljskog staranja, kroz Program jačanja porodica, pomažu i biološkim porodicama u socijalnoj potrebi, da ostanu na okupu.

Kliknite na link u nastavku i pokrenite Maraton prijateljstva. Pozovite i vaše prijatelje da vam se pridruže i zajedno danas učinite dobro djelo! https://www.sos-ds.ba/maraton-prijateljstva.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije