Američki kutak Mostar organizira izložbu mladih fotografkinja

Američki kutak Mostar u okviru svog dugogodišnjeg Photo Club programa organizira zajedničku izložbu mladih lokalnih talentiranih fotografkinja. 

Otvorenje je planirano u subotu, 27. studenoga, s početkom u 20:00 sati u prostorijama OKC Abrašević. Izlažu Katja Jurić, Dajana Đolo i Lucija Delić koje su sudjelovale na nedavno održanim radionicama Mostar Photo Academy pod mentorstvom nagrađivanog BiH fotografa Seada Šašivarevića. 

Ova izložba je finalni proizvod spomenutih radionica kojom želimo dati vjetar u leđa mladim autoricama te ih podržati u njihovoj budućoj afirmaciji i stvaralaštvu. Bit će izloženo petnaest radova s naglaskom na uličnu i portretnu fotografiju. 

„Američki kutak Mostar već niz godina uspješno realizira fotografske radionice za mlade koje potpomažu i razvijaju njihovo  profesionalno usavršavanje  i kreativnost. Veliko nam je zadovoljstvo organizirati ovu izložbu te nam je želja i u budućnosti realizirati još sličnih događaja koji podržavaju mlade talente u našem gradu. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da posjete izložbu u subotu i sa nama podržaju rad kreativnih mladih ljudi “, naglašavaju iz AC Mostar. 

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije