Amela Hrasnica: Želimo da se škola fotografije ‘Uhvati trenutak’ proširi na još bh.gradova

Ljetna fotografska avantura “Uhvati trenutak” Info centra Europske unije u BiH potaknula je mlade iz pet bosanskohercegovačkih gradova da istraže kulturu, povijest i bogato naslijeđe te da prikažu jedinstvenu ljepotu i bogatstvo svog okruženja.

Kulturni turizam, kao pokretač razumijevanja i slavljenja raznolikosti, naročito među mladima, potaknuo je stvaranje jedinstvenih fotografskih zapisa i doživljaja prirodnih i kulturnih bogatstava vlastitog okruženja, priopćeno je iz EU Info centra u ime kojeg smo, u ‘Vijestima plus’ ovog jutra, ugostili Amelu Hrasnicu.

Druženje započeto uz vodopad Plive i pogled ka kulama drevnih vladara kraljevskog grada nastavljeno je na obalama rijeke Sane i zidinama Ključke tvrđave. Krenuvši prema jugu, osvježenje su potražili na Neretvi, u sjeni kule Gavrankapetanovića u Počitelju.

Izložba radova najboljih mladih fotoreportera otvorena je u srijedu u OKC Abrašević u Mostaru, gdje će biti postavljena do 21. rujna, a online izložbu možete pogledati na https://euinfo.ba/bs/izlozba-uhvati-trenutak-foto-takmicenje/.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije