Alem Sinanović: Platforma ‘Poslovne.com’ pruža podršku domaćim firmama

U ‘Vijestima plus’ smo danas ugostili urednika digitalnih medija – Alema Sinanovića – koji nas je upoznao s nastankom i radom platforme Poslovne.com.

Poslovne.com je nova biznis platforma koja donosi biznis vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom.

Medijska podrška za domaće firme je besplatna! I sama činjenica da besplatno objavljuju priče i ponude domaćih firmi je izazvala odlične reakcije. Za manje od 10 dana, pisali su o 15-ak biznisa, a Poslovne.com svaki dan posjeti preko 1000 poduzetnika.

TNT Grupacija je već od ranije poznata po tome da pomaže novoosnovane obiteljske biznise s besplatnim radijskim reklamama.

Internet platformu Poslovne.com su uvezali sa 7 lokalnih radija i 2 domaće televizije, svaki dan produciraju biznis vijesti, tako da domaće firme koje se jave dobiju online i offline publiku od preko 2 milijuna ljudi – potpuno besplatno.

Poslovne.com je vaše prvo i posljednje potrebno odredišta da saznate sve poslovne vijesti i informacije iz poslovnog svijeta u BiH.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije