Alem Sinanović: Platforma ‘Poslovne.com’ pruža podršku domaćim firmama

U ‘Vijestima plus’ smo danas ugostili urednika digitalnih medija – Alema Sinanovića – koji nas je upoznao s nastankom i radom platforme Poslovne.com.

Poslovne.com je nova biznis platforma koja donosi biznis vijesti, biznis ideje, poslovne savjete, oglase za posao i mnoge druge stvari vezane s biznisom.

Medijska podrška za domaće firme je besplatna! I sama činjenica da besplatno objavljuju priče i ponude domaćih firmi je izazvala odlične reakcije. Za manje od 10 dana, pisali su o 15-ak biznisa, a Poslovne.com svaki dan posjeti preko 1000 poduzetnika.

TNT Grupacija je već od ranije poznata po tome da pomaže novoosnovane obiteljske biznise s besplatnim radijskim reklamama.

Internet platformu Poslovne.com su uvezali sa 7 lokalnih radija i 2 domaće televizije, svaki dan produciraju biznis vijesti, tako da domaće firme koje se jave dobiju online i offline publiku od preko 2 milijuna ljudi – potpuno besplatno.

Poslovne.com je vaše prvo i posljednje potrebno odredišta da saznate sve poslovne vijesti i informacije iz poslovnog svijeta u BiH.

Besplatni mali oglasi

Iznajmljuje se dan na Bijelom Brijegu

Iznajmljuje se dvosoban namješten stan na Bijelom Brijegu. Broj: 063/827-057.

Iznajmljuje se jednosoban stan i garsonjera u Mostaru

Iznajmljuje se jednosoban stan, novogradnja, pored hotela Bevande. Posjeduje dva kreveta i kompletno je opremljen, te privatni parking,...

Prodaje se Mercedes elegance

Prodaje se Mercedes elegance, 2000 godina, crne boje, E 320, dizel, automatik. U odličnom stanju. Auto se nalazi...

Iznajmljuje se stan u Mostaru

Iznajmljuje se stan u Ulici Kneza Višeslava Mostar. Više informacija možete dobiti pozivom na broj 036/552-334.

Iznajmljuje se jednosoban stan u Mostaru

Iznajmljuje se jednosoban stan u blizini Medicinskog fakulteta, 43 metra kvadratna. Stan ima: Internet, kablovsku i klimu.

Više iz kategorije