Aida Čandrgić: Preuzmite dm aplikaciju na svoj mobilni uređaj i uživajte uz sve pogodnosti kupovine

Dm je pokrenuo active beauty program lojalnosti, inače riječ je o aplikaciji na mobitelu pomoću koje skupljate bodove i štedite. Voditeljica Običnog radija Mihaela Milić u “Vijestima plus” ugostila je Aidu Čandrgić, višeg specijalistu za marketing tvrtke dm drogerie markt.

Aida ističe sljedeće: “Prednosti članstva u dm beauty programu su brojne. Kada govorimo konkretno o digitalnoj kartici. TO je nešto novo na bh. tržištu. To je isključivo digitalna kartica bez dodatne plastične ili papirne kartice, nalazi se u sklopu aplikacije. Olakšavajuće je iz razloga što je mobitel u 99% slučajeva uz svako od nas, minimalizirane su mogućnosti gubitka, zloupotrebe kartice. Prva smo zemlja u dm koncernu koja provodi program na ovaj način.
Svaka kupovina u iznosu od 2,00 KM i više osim na za mlijeka, program za dojenčad i dm poklon karticu, nagrađuje se bodovima. Svaki 2 KM imaju vrijednost jednog boda. Kada dođete do praga od 200 bodova možete ih iskoristiti i platiti djelomično ili ukupnu kupovinu bodovima.

Detaljne informacije o preuzimanju, korištenju i pogodnostima aplikacije poslušajte u razgovoru!

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije