Advent u Mostaru donosi najbogatiji i najraznovrsniji program do sada

U povodu Adventa i dočeka Nove godine predstavnici Grada Mostara održali su konferenciju za novinare danas s početkom u 10 sati u Gradskoj vijećnici.

Na konferenciji su se obratili gradonačelnik Mostara Mario Kordić, Sanela Ćorić Mešić iz Organizacijskog odbora Adventa u Mostaru, tehnički producent Mili Tiro i mostarski dirigent, maestro Damir Bunoza.

Gospođa Ćorić Mešić najavila je sami početak manifestacije Advent u Mostaru 2022., koji uključuje koncert duhovne glazbe na kojem će nastupiti sestre Husar te paljenje prve adventske svijeće ispred Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače. Kućice i gastro kutak će početi s radom 4. prosinca, a ponuda će biti puno bogatija nego prošle godine. Istaknula je i jako bogat i zanimljiv program za najmlađe.

Mili Tiro najavio je najbogatiji glazbeni program koji smo do sada imali priliku vidjeti u Mostaru. U pripremi su ukupno 44 programa, početak je 15. prosinca, glazbenici će nastupati u park stage-u, a u ponudi će se naći ponešto za svačiji ukus (tamburaši, klape, DJ-evi, rock, hard rock, metal, blues, pop). Bez zabave neće ostati ni djeca, Tiro je najavio mnoštvo zanimljivih glazbeno-plesnih sadržaja za djecu.

Maestro Damir Bunoza također je kazao kako je pred nama najbolji i sadržajno najbogatiji Advent do sada. Od 15. prosinca do 1. siječnja od 19 sati do ponoći svakog dana na velikoj pozornici će biti svirka s minimalno dva benda. Nadolazeća manifestacija Advent u Mostaru bit će ritmična, živa, pokretna, bajkovita, uz prelijepo okićen park, bogatu gastro ponudu te odličnu glazbu…, najavio je Bunoza.

Inače, cijelu manifestaciju Adventa i dočeka Nove godine Grad Mostar provodi u suradnji s Hrvatskim domom hercega Stjepana Kosače i Muzičkim centrom Pavarotti.

Besplatni mali oglasi

Više iz kategorije